Tafels op maat

Kwalitatief hoogwaardige tafels op maat door Flowers & Wood.

Prachtige ambachtelijke tafels uit eigen meubelmakerij.


Een tafel is meer dan gewoon een massief stuk hout, metaal of ander materiaal: het is een uniek object. Tafels zijn er in allerlei soorten en maten en elk soort heeft ook nog eens zijn eigen functie. Men kan er natuurlijk iets opzetten, maar een tafel kan ook een andere functie hebben. Zo wordt er aan een tafel gelachen, gedronken, gegeten of er wordt een spelletje op gespeeld. Daarom is het niet alleen functioneel, maar draagt hij ook bij aan een warme huiselijke sfeer. Bij Flowers & Wood krijgt u niet zomaar een object van hout, metaal of een ander materiaal. Wij maken prachtige tafels op maat.

Al onze tafels worden in onze eigen meubelmakerij op maat gemaakt, uiteraard geheel naar uw wens. In onze winkel vindt u diverse voorbeelden van stijlvolle tafels die rechtstreeks uit de meubelmakerij komen. Kom dus gerust een kijkje nemen! Wij maken alle soorten tafels, van een eettafel of salontafel tot een eenvoudig bijzettafeltje. U hoeft simpelweg alleen het formaat, de keuze voor het materiaal en uw wensen qua stijl door te geven en wij gaan voor u aan de slag.

Bent u benieuwd naar onze tafels op maat? Kom dan langs bij Flowers & Wood en laat u inspireren voor uw eigen droomtafel. Wilt u graag meer informatie of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact met ons op via de telefoon, via e-mail of via het contactformulier op de site of kom langs in de winkel.

 

Voorbeelden van tafels


Eetkamertafel