Kasten op maat

Flowers & Wood: het adres voor kasten op maat.

De kast die u wenst!


Kasten vormen veelal het middelpunt van uw kamer. Zo zijn ze vaak een praktische oplossing voor het bewaren van boeken of andere voorwerpen, maar ook een sfeerbepaler of design statement. Hoe praktisch een kast ook is: het oog wil ook wat. Daarom kunt u bij Flowers & Wood in Barendrecht allerlei soorten kasten op maat laten maken. Heeft u uw ideale kast nog niet gevonden? Bespreek dan uw wensen met ons!

Net als bij onze op maat gemaakte tafels zijn de mogelijkheden voor een kast op maat ook vrijwel eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een kast van uitsluitend hout, met glas erin verwerkt of gespoten in een passende kleur: wij maken alles naar uw wens. Zoekt u bijvoorbeeld een manier om uw wijnflessen op originele wijze op te slaan? Geen probleem! Wij kunnen een unieke kast maken met een origineel design om flessen in op te slaan. Of misschien bent u op zoek naar een stijlvolle bewaarkast waar u toch veel dingen in kwijt kunt, zoals een vakkenkast.

Flowers & Wood is de plek waar u prachtige kasten op maat kunt laten maken. Kom daarom snel langs en geef ons uw wensen door voor uw kast. Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op, kom langs in de winkel of stuur een e-mail of een bericht via het contactformulier.

 

Voorbeelden van kasten