Rouwwerk

Rouwwerk bestellen op persoonlijke wijze bij Flowers & Wood.

Rouwwerk naar wens voor een waardig afscheid


Bloemen spelen een speciale rol bij vele gebeurtenissen in het leven, bij momenten van vreugde, maar ook bij het afscheid nemen van een dierbare. Bij het verlies van een dierbare komen vaak vele emoties kijken. Tijdens deze moeilijke momenten kunnen bloemen voldoening geven en bijdragen aan een waardig afscheid. Bij Flowers & Wood kunt u daarom rouwwerk bestellen in onze bloemenwinkel in Barendrecht. Wij maken graag prachtige rouwstukken of rouwboeketten voor u, helemaal naar wens.

U bent van harte welkom in onze winkel om uw persoonlijke wensen te bespreken voor een rouwstuk of rouwboeket. De mogelijkheden voor een rouwwerk zijn vrijwel eindeloos en voor elk budget kunnen wij iets passends maken. Denk bijvoorbeeld aan een boeket, een krans, een hart of een apart bloemstuk, zoals een auto van bloemen. Het belangrijkste hierbij is natuurlijk dat het past bij de overledene.

Kom daarom gerust eens langs in onze winkel om rouwwerk te bestellen en uw wensen tot in detail te bespreken met ons team. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de telefoon op 0180-444075, via e-mail of via het contactformulier.

 

Voorbeelden van rouwwerk